''Trabzon'da bir ilk yaşanacak''

Hafta sonu sahasında TOFAŞ'ı konuk edecek Medical Park Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Trabzon'da ilk kez oynayacakları Beko Basketbol Ligi maçını kazanmak istediklerini söyledi. Kafkas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon öncesi yaşadık

''Trabzon'da bir ilk yaşanacak''

Hafta sonu sahasında TOFAŞ'ı konuk edecek Medical Park Trabzonspor'un kulüp asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Trabzon'da ilk kez oynayacakları Beko Basketbol Ligi maçını kazanmak istediklerini söyledi.

 Kafkas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon öncesi yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle talihsiz bir dönem geçirdiklerini dile getirerek, ''Yeni yeni tam kadro olarak çalışmaya başladık. Ancak kaliteli bir kadromuz var ve bu kadro bunun üstesinden gelecektir'' dedi. 
 

Türkiye'nin en kaliteli başantrenörü ile çalıştıklarını söyleyen Kafkas, ''Türk basketbolunun geleceğinin 20 yılında Aleaddin Yakan olacağından şüphemiz yok. Takımı böyle bir hocaya teslim ettiğimiz için huzur içindeyiz. Genel direktörümüz Doğan Hakyemez ile de uyum içerisinde çalışıyoruz. Trabzon kentinde futboldan sonra basketbolu da bir marka haline getireceğiz'' diye konuştu.
    

TOFAŞ ile hafta sonunda yapacakları maç ile birlikte Trabzon'da bir ilkin yaşanacağını kaydeden Kafkas, şunları söyledi: 
 ''Trabzon'da ilk kez oynayacağımız, Beko Basketbol Ligi maçını kazanmak istiyoruz. Bu maç bizim için çok ayrı bir önem taşıyor. Galibiyet ile sahamızdaki maçlara başlamak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Bireysel yetenekleri çok üst seviyede oyuncularımız var. Hedefimiz bu yıl ilk 8 takım arasında olmak. Bu doğrultuda TOFAŞ'ı yenerek ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz.''
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler