Trabzon'da bilardo heyecanı

Novotel'de 14 Şubatta başlayan kupada, bugün geçilen final müsabakaları öncesi tören düzenlendi. Törende konuşan Trabzon Valisi Recep Kızılcık, böyle bir organizasyonun Trabzon'da yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ''Türkiye'nin

Trabzon'da bilardo heyecanı

Novotel'de 14 Şubatta başlayan kupada, bugün geçilen final müsabakaları öncesi tören düzenlendi.

Törende konuşan Trabzon Valisi Recep Kızılcık, böyle bir organizasyonun Trabzon'da yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ''Türkiye'nin ve Karadeniz Bölgesi'nin doğal, kültürel ve tarihi zenginlikleriyle Trabzon, tatil yapılacak ideal yerlerden biridir'' dedi.

Organizasyonun tanıtım açısından büyük önem taşıdığını da vurgulayan Kızılcık, organizasyona katılan tüm sporculara başarı diledi.

Törene ayrıca Dünya Bilardo Birliği Başkanı Jean Claude Dupant ve Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü de katıldı.

Novotel'de devam eden şampiyonaya Türkiye'nin yanı sıra Kolombiya, Peru, Portekiz, İsveç, Mısır, İspanya, Almanya, Japonya, Belçika, Fransa, İtalya, KKTC, Yunanistan, Hollanda, Avusturya ve Güney Kore'den toplam 176 sporcu katılıyor.

Final müsabakalarında 32 sporcunun mücadele edeceği şampiyona, 20 Şubatta sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor