Trabzon'da bayan sporcular kapıştı

Trabzon'da düzenlenen Liselararası Kızlar Futbol Birinciliği'nde Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Ankara Bağlum Lisesi arasında yapılan maçın sonunda, iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi Spor v

Trabzon'da bayan sporcular kapıştı

Trabzon'da düzenlenen Liselararası Kızlar Futbol Birinciliği'nde Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Ankara Bağlum Lisesi arasında yapılan maçın sonunda, iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. 

Milli Eğitim Bakanlığı Okul İçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen birincilikte gruptan çıkma iddiası bulunmayan Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Ankara Bağlum Lisesi, Yavuz Selim Sahası'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı Kübra'nın attığı golle Ankara Bağlum Lisesi'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. 

30'ar dakikalık iki devre halinde oynanan maçta hakem Yavuz Şener, duraklamaları dikkate alarak oyun süresine 5 dakika ekledi. Maçın son anlarında Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi kazandığı frikik atışını Aleyna'nın ayağından gole çevirdi. Karşılaşma bu golle 1-1 berabere sona erdi.
    
-ÖNCE KAVGA, SONRA BARIŞ- 

Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nden Aleyna gol sevincini tribünlerin önüne koşup tek başına kolbastı oynayarak kutlarken, uzak bölümde duran iki takımın oyuncuları arasında atışma yaşandı. 

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine bazı oyuncular birbirinin saçlarını çekip, tekmeler attı. Bu sırada yere düşen oyuncuların olduğu da gözlendi. İki takımın antrenörleri ve güvenlik güçleri araya girerek oyuncuları ayırdı. Kavganın ardından iki takım sporcuları soyunma odası önünde birbirlerine sarılarak barıştılar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor