Trabzon'da 2011 incelemesi

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek sporcuların bağlı bulundukları federasyonların teknik delegeleri organizasyon hazırlıkları ve tesislerin inşaatlarındaki süreci o

Trabzon'da 2011 incelemesi

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek sporcuların bağlı bulundukları federasyonların teknik delegeleri organizasyon hazırlıkları ve tesislerin inşaatlarındaki süreci olumlu olarak değerlendirdiler.

Teknik delegeler, EYOF 2011 Trabzon Genel Sekreteri Yaşar Ulusoy başkanlığında, Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdürü Şerif Özgür’ün de katılımıyla önce toplantı yaptılar, sonra da hazır olanlar ile inşaatları devam eden tesislerde incelemelerde bulundular.

Mehmet Can Korkmazoğlu (Atletizm), Resul Yolcu (Basketbol), Kenan Sivrikaya (Hentbol),Oktay Canbulat (Jimnastik), Yavuz Yolcu (Judo), Beyazıt Anbar (Tenis) ve Ahmet Göksu’dan (Voleybol) oluşan teknik delegelere Genel Sekreter Yaşar Ulusoy, hazırlıklarla ilgili sunum yaparak bilgi verdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür’de toplantıda müsabaka ve yarışmaların yapılacağı tesisler hakkında teknik bilgiler sundu.

Toplantıda ayrıca 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonda görevlendirilecek hakem, teknik ve idari personel sayıları üzerinde duruldu, alınacak malzemeler ile federasyonların ihtiyaç duyacakları gönüllü sayıları ele alındı.

Teknik delegeler daha sonra branşlarına göre müsabaka ve yarışmaların yapılacağı tesisler ile inşaatlarında incelemelerde bulunarak mevcut durumu ve eksikleri tespit edip raporlar tuttular.

Teknik delegeler organizasyon hazırlıkları ile tesislerdeki inşaat ve iyileştirme çalışmalarını olumlu bulduklarını belirterek, incelemelerin belirli aralıkla oyunlara kadar süreceğini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor