Trabzoncell 61 bin aboneyi aştı

Trabzonlular ve Trabzonsporlular, takımlarını saha dışında da desteklemeye devam ediyor. 61 bin abonenin üzerine çıkan Trabzoncell'in stantları Bordo-mavili taraftarların ilgi odağı oldu.14 Ağustos 2009 tarihinde gerçekleştirilen lansmanla taraftarın hizm

Trabzoncell 61 bin aboneyi aştı

Trabzonlular ve Trabzonsporlular, takımlarını saha dışında da desteklemeye devam ediyor. 61 bin abonenin üzerine çıkan Trabzoncell'in stantları Bordo-mavili taraftarların ilgi odağı oldu.

14 Ağustos 2009 tarihinde gerçekleştirilen lansmanla taraftarın hizmetine sunulan TrabzonCell, 2010 yılında 61 Bin abonenin üzerine çıkarken mobil telekomünikasyon alanındaki iddiasını ortaya koydu. Trabzonspor Kulübü'nün kısa vadede 250 bin abone olarak belirlediği hedefin, 9 ay gibi bir sürede 61 Bin abonenin üzerine çıkan Trabzoncell'e, her gün ortalama 260 kişi abone oluyor.

Tüm Avea, yetkili Türk Telekom ve yetkili TS Club mağazaları olmak üzere geniş bir satış kanalı ile satışa sunulan TrabzonCell, şehrin çeşitli merkezlerine kurulan statlarına bordo-mavili taraftarlar büyük bir ilgi gösteriyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor