'Trabzon'a teslim olmayacağız'

Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Trabzonspor maçına iyi hazırlandıklarını belirtirken, ''Medical Park Antalyaspor maçında kaybettiğimiz puanları bu maçta almak istiyoruz. Trabzonspor karşısında kimse kolay kolay teslim olacağımızı

'Trabzon'a teslim olmayacağız'

Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Trabzonspor maçına iyi hazırlandıklarını belirtirken, ''Medical Park Antalyaspor maçında kaybettiğimiz puanları bu maçta almak istiyoruz. Trabzonspor karşısında kimse kolay kolay teslim olacağımızı düşünmesin. Sahaya çıkıp, iyi oynayıp, puan için mücadelemizi sürdüreceğiz'' diye konuştu. 

Medical Park Antalyaspor maçının bitiminde taraftarlarla tartışan ve kadro dışı bırakılan Murat Şahin'in yerine görev yapacak olan kaleci Fırat'a olan güvenlerini vurgulayan Sidal, ''Zaten Fırat, Fenerbahçe maçında iyi oynamıştı ve Medical Park Antalyaspor karşısında da kalede onun olması gerekiyordu. Şimdi kaleyi tekrar devralacak ve kolay kolay bırakmayacaktır. Ona güveniyoruz'' dedi.

Sidal, Trabzonspor maçı öncesi Ersen Martin, Merthan Açıl, Özgür Öçal, Tolga Özen ve Ertaç Özbir'in sakatlıklarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Trabzonspor'un cezası nedeniyle İzmit İsmetpaşa Stadı'nda yapılacak ve saat 19.00'da başlayacak Trabzonspor-Kasımpaşa karşılaşmasını hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor