Trabzon'a sigortacı hakem!

İşte Cüneyt Çakır'ın karnesi...Haber61.Net Spor Servisi, Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında Trabzonspor’un kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçını yönetecek olan hakem Cüneyt Çakır’ın karnesini inceledi. İstanbul Bölgesi hakemlerinde

Trabzon'a sigortacı hakem!

İşte Cüneyt Çakır'ın karnesi...

Haber61.Net Spor Servisi, Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında Trabzonspor’un kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçını yönetecek olan hakem Cüneyt Çakır’ın karnesini inceledi.

 

İstanbul Bölgesi hakemlerinden olan Cüneyt Çakır’ın asıl mesleği sigortacılık.

Aynı zamanda FİFA Kokartlı hakem olan Çakır, bu sezon Trabzonspor’un 5 maçını yönetti.

 

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek kupayı kazandığı maçı da yöneten Çakır, Trabzonspor’un bu sezon Konyaspor’u kendi evinde 1-0, Bucaspor’u 2-0, Gençlerbirliği’ni 3-1, Ankaragücü’nü deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçları yönetti.

 

Çakır, bunların yanı sıra, Trabzonspor’un yine bu sezon Beşiktaş’a Ziraat Türkiye Kupası maçında İstanbul’da 2-1 mağlup olduğu maçta da düdük çalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor