Trabzon'a kestane şekeri

Mümin Akgül, Bursaspor'un şampiyon olmasında büyük emeği geçen Trabzonspor'a kestane şekeri gönderdiklerini söyledi.Akgül, kendisinin de Bursa'da Hürriyet Spor Kulübü'nün başkanlığını yaptığını belirterek, "6 ay evvel rüyamda Bursaspor'un kupa aldığını gö

Trabzon'a kestane şekeri

Mümin Akgül, Bursaspor'un şampiyon olmasında büyük emeği geçen Trabzonspor'a kestane şekeri gönderdiklerini söyledi.

Akgül, kendisinin de Bursa'da Hürriyet Spor Kulübü'nün başkanlığını yaptığını belirterek, "6 ay evvel rüyamda Bursaspor'un kupa aldığını görmüştüm. Ziyaretime gelen Bursasporlu yöneticilere bunu söylediğimde, 'İnşallah' demişlerdi. Fakat bugün gelip çattı. Bursaspor elinden geleni yaptı. Ancak Bursaspor'un şampiyon olmasında büyük emeği geçen Trabzonsporlu futbolcular, özellikle kalecilerine ve yöneticilerine de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bursa'nın sembolü olan kestane şekerlerini özel olarak paketleyen Akgül, 60 paket şekerlemeyi kargoya vererek Trabzon'a gönderdi.

Şekerleme imalathanesine Bursaspor bayrağı astıran Akgül ile personelinin beyaz iş önlüklerinin içine yeşil beyazlı forma giymesi dikkati çekti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler