Trabzon'a kar mı geliyor?

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin doğu kesimlerinde devam eden yağışlara ilave olarak güneybatı kesimler bugün sabah saatlerinden itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisine giriyor. Yağışlar İzmir, Muğla, Aydın'ın kıyı kesimi ile Antalya'nın

Trabzon'a kar mı geliyor?

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin doğu kesimlerinde devam eden yağışlara ilave olarak güneybatı kesimler bugün sabah saatlerinden itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisine giriyor. Yağışlar İzmir, Muğla, Aydın'ın kıyı kesimi ile Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olmak üzere; kıyı kesimler, Güneydoğu Anadolu, Balıkesir, Manisa, Denizli, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta, kuzeybatı kesimlerde kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcakları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek) 4

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu (Rüzgar öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek) 9

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı (Yağışlar öğle saatlerinden sonra kuvvetli olacak) 11

Adana: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 15

Antalya: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (Yağışlar batı kıyılarında kuvvetli olacak) 13

Samsun: Parçalı bulutlu 9

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8

Erzurum: Parçalı bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek) 1

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatler ile gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 10

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor