"Trabzon'a gel kral olursun"

Fenerbahçe'nin Semih'le ilgili vereceği kesin kararı bekleyen bordo - mavililer, futbolcuyu, "Trabzon'a gel kral olursun" sözüyle ikna etmeyi düşünüyor. Özellikle Teknik Direktör Şenol Güneş'in Semih'i kadrosunda görmeyi çok istediği ve yöneticilerden bu

"Trabzon'a gel kral olursun"

Fenerbahçe'nin Semih'le ilgili vereceği kesin kararı bekleyen bordo - mavililer, futbolcuyu, "Trabzon'a gel kral olursun" sözüyle ikna etmeyi düşünüyor.

 Özellikle Teknik Direktör Şenol Güneş'in Semih'i kadrosunda görmeyi çok istediği ve yöneticilerden bu transferin peşini bırakmamalarını talep ettiği belirtildi.

Salı günü Türkiye'ye gelecek olan Semih'in de ilk olarak Trabzonspor'la masaya oturması bekleniyor.
 
Trabzonspor'un Semih Şentürk'ün avukatıyla yaptığı görüşmenin ise olumlu geçtiği ancak bu transferin gerçekleşmesinde Fenerbahçe'nin kararının etkili olacağı belirtildi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, teknik direktör Şenol Güneş'in de isteği doğrultusunda Fenerbahçeli Semih'in, forvet konusunda öncelik verdikleri isimlerden olduğunu söyledi.

Semih'in Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu ifade eden Yener "Fenerbahçe yönetimi şayet Semih'i düşünmüyorsa o zaman biz kadromuza katmak isteriz. Bu konuda da gerekli girişimleri yaparız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor