Trabzon'a 3. kupayı getireceğiz

Bank Asya 1. Lig'e yükselmek için play-off mücadelesi verecek Trabzon Karadenizspor'un kulüp başkanı Hüseyin Örs, bu sezon Trabzon'a üçüncü kupayı getirmek istediklerini söyledi. Örs, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off maçlarında Çorumspor ile eşl

Trabzon'a 3. kupayı getireceğiz

Bank Asya 1. Lig'e yükselmek için play-off mücadelesi verecek Trabzon Karadenizspor'un kulüp başkanı Hüseyin Örs, bu sezon Trabzon'a üçüncü kupayı getirmek istediklerini söyledi. 

Örs, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off maçlarında Çorumspor ile eşleştiklerini belirterek, ''Rakibimizi çok yakından tanıyoruz. Ligde de birçok kez onlarla karşılaştık. Rakibimizi yeneceğimize inanıyoruz'' dedi. 

Trabzon Karadenizspor'un takım kadrosunun Trabzon'un özünden, kendi çocuklarından oluştuğunu vurgulayan Örs, ''Türkiye liglerinin en genç kadrosuna sahibiz. Bunun yanında Türkiye'de pilot takım uygulamasını en uygun bir şekilde yapan da biziz'' diye konuştu. 

Antalya'daki maçlarda taraftar desteğini de arkalarında bulmak istediklerini kaydeden Örs, ''Takımımıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Trabzonspor, Türkiye Kupası'nı aldı. Basketbol takımı birinci lige çıkarak kupayı kazandı. Bank Asya 1. Lig'e yükselerek üçüncü kupayı da Trabzon'a biz getirmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler