Trabzon yeni Aurelio'lar arıyor!

Transferde sona ana kadar bekleme kararı alan Trabzonspor'da Sportif Direktör Ünal Karaman, Brezilya'da sürdürdüğü çalışmalarda daha önce Aurelio transferinde olduğu gibi yeni isimler bulmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sezon Kayserispor'da forma giyen Makukul

Trabzon yeni Aurelio'lar arıyor!

Transferde sona ana kadar bekleme kararı alan Trabzonspor'da Sportif Direktör Ünal Karaman, Brezilya'da sürdürdüğü çalışmalarda daha önce Aurelio transferinde olduğu gibi yeni isimler bulmayı hedefliyor.
 
Geçtiğimiz sezon Kayserispor'da forma giyen Makukula için Benfica ile pazarlıklarını sürdüren Trabzonspor, Portekiz kulübünün yumuşamasıyla az da olsa umutlandı.
 
Teknik direktör Şenol Güneş'in alınmasını ısrarla istediği Makukula'nın ise bordo mavili yöneticilere olumlu yanıt verdiği ve iki kulübün sürdürdüğü pazarlıkları beklediği öğrenildi...
 
Trabzonspor'da Makukula beklentisini sürerken, Sportif Direktör Ünal Karaman'ın Brezilya'dan getireceği rapor da bekleniyor!.. Transferde son ana kadar bekleme kararı alan bordo mavili yönetim, Karaman'ın getireceği rapora göre hareket edecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Ünal Karaman'dan genç ve yetenekli isimler üzerinde durmasını istediği belirtiliyor. Bordo mavili kulüp, daha önce Aurelio transferinde olduğu gibi yeni isimler bulmayı hedefliyor.
 
Öte yandan 18 günlük Hollanda kampına gidecek Trabzonspor, 5 hazırlık maçı oynayarak yeni sezona hazırlanacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler