Trabzon Yalsıpor'da rakip Kırklareli

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Dursun Çimşit, namağlup rakiplerinden puan almak istediklerini söyledi.Çimşit AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında

Trabzon Yalsıpor'da rakip Kırklareli

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Dursun Çimşit, namağlup rakiplerinden puan almak istediklerini söyledi.

Çimşit AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Batman Petrolspor'u yendiklerini belirterek, ''Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren bir takım olarak bu galibiyete ihtiyacımız vardı. 3 puan ile ligde biraz olsun nefes aldık'' dedi.

Önlerinde çok zorlu bir 90 dakikanın olduğunu ifade eden Çimşit, ''Kırklarelispor deplasmanındaki maç çok zorlu geçecek. Rakibimiz 9 maçtır yenilgi almadı. Namağlup Kırklarelispor'dan puan almak istiyoruz. Rakibimizden çekinmiyoruz'' diye konuştu.

Çimşit, sakat oyuncularından Eren'in maçta yer alamayacağını, Nurettin'in durumunun ise maç günü belli olacağını kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor