Trabzon Yalıspor'da hedef 3 puan

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Kara, ligin başında olduklarını belirterek, ''Kimsenin karamsarlığa kapılmasına gerek yo

Trabzon Yalıspor'da hedef 3 puan

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Kara, ligin başında olduklarını belirterek, ''Kimsenin karamsarlığa kapılmasına gerek yok. Kulüp olarak ligde hiç arzu etmediğimiz bir yerdeyiz. Bulunduğumuz yer bize yakışan bir yer değil. Amacımız bu takımı hak ettiği yere taşımak. Bunun mücadelesini veriyoruz'' dedi.

Geçen hafta sahalarında Batman Petrolspor'u yenerek özlem duyduklarını 3 puana kavuştuklarını ifade eden Kara, ''Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Takımın kendine güveni geldi. Tabi ki bu galibiyet ile her şey bitmedi. Ayaklarımızı yere sağlam basıp, önümüzdeki maçlarda en iyi sonuçlar alarak bu takımı yukarılara taşımak istiyoruz. Bu hafta Kırklarelispor deplasmanındaki maçımız bu açıdan çok önemli. Zor olacağını biliyoruz ama biz Kırklarelispor deplasmanına 3 puan için gideceğiz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor