Trabzon Urfa'ya akın ediyor

Bordo-mavililer, THY'nin sponsor olduğu Barcelona'yı taşıdığı uçak ile yarın saat 11.00'de, yaklaşık 170 kişilik kafileyle Şanlıurfa'ya gidecek.  Karadeniz ekibi, maçı oynadıktan sonra da yine uçakla Trabzon'a dönecek.    -TARAFTARLAR, ŞANLIURFA'YA GİTMEY

Trabzon Urfa'ya akın ediyor

Bordo-mavililer, THY'nin sponsor olduğu Barcelona'yı taşıdığı uçak ile yarın saat 11.00'de, yaklaşık 170 kişilik kafileyle Şanlıurfa'ya gidecek.  Karadeniz ekibi, maçı oynadıktan sonra da yine uçakla Trabzon'a dönecek.
    

-TARAFTARLAR, ŞANLIURFA'YA GİTMEYE BAŞLADI- 

Trabzonspor taraftarları uçak, otobüs ve kendilerine ait araçlarla Şanlıurfa'ya gidecekler. 

İstanbul ve Trabzon'dan 3 özel uçak organizasyonu yapılırken, Trabzon ve büyük şehirlerden de Trabzonsporlu taraftarlar otobüslerle Şanlıurfa'ya giderek maçı izleyecek. 

Bordo-mavili taraftarlar, özel araçlarıyla da Şanlıurfa'ya hareket edecek. Bazı taraftarların konvoy yaparak gitme hazırlığında bulunduklarını öğrenildi.
    
     -ŞANLIURFA'DA OKUL ZİYARETİ-
    
 Trabzonspor yönetim kurulu üyelerinin, Trabzonspor'un kurucularından Sebahattin Kundupoğlu'nun Şanlıurfa'da adının verildiği ilköğretim okulunu ziyaret edecekleri bildirildi.  Milli Eğitim Bakanlığı, TOÇEV ve Show TV'nin ortaklaşa düzenlediği kampanyaya katılan Trabzonspor Kulübü'nün desteğiyle Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi Reyşanlı Köyü'nde yenilenen okulu ziyaret edecek olan yönetim kurulu üyelerinin, okula ve öğrencilere malzeme yardımında da bulunacakları belirtildi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler