Trabzon TSYD'de neler oluyor?

TSYD Genel Merkezi'nin yaptığı açıklamanın Trabzon Şubesi tarafından kabul edilebilir olmadığı öğrenilirken, TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öksüz, açıklamalarda bulundu.TSYD Genel Merkezi'nin dün özetle, "Futbol dünyamızda her yıl bu aylarda sahnelenmekt

Trabzon TSYD'de neler oluyor?

TSYD Genel Merkezi'nin yaptığı açıklamanın Trabzon Şubesi tarafından kabul edilebilir olmadığı öğrenilirken, TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öksüz, açıklamalarda bulundu.

TSYD Genel Merkezi'nin dün özetle, "Futbol dünyamızda her yıl bu aylarda sahnelenmekte olan bir müsamerenin bir kez daha gündeme gelmiş olmasını derin bir üzüntü ve şaşkınlıkla izlemekteyiz' şeklinde yaptığı açıklamanın ardından TSYD Trabzon Şubesi acil olarak toplanma kararı aldı. TSYD Genel Merkezi'nin yaptığı açıklamanın Trabzon Şubesi tarafından kabul edilebilir olmadığı öğrenilirken, TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öksüz, yaptığı açıklamada, "Bugün toplanacağız ve radikal bir karar alacağız" dedi.

Bu arada konuşmama kararı alan Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun, Fenerbahçe Yönetimi'nin yarın yapacağı toplantının ardından açıklama yapması beklenmiyor. Yönetimin sadece sahada hakem hatalarının devam etmesi durumunda açıklama yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler