Trabzon taraftarının DİKKATİNE!

Trabzonspor’un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabaka öncesi taraftarlarımıza yönelik olarak Trabzonspor kulübünden bir duyuru yapıldı.Duyuruda koltuk kırılmaması, meşale yakılmaması başta olmak üzere sahaya konfeti, yabancı madde atılm

Trabzon taraftarının DİKKATİNE!

Trabzonspor’un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabaka öncesi taraftarlarımıza yönelik olarak Trabzonspor kulübünden bir duyuru yapıldı.

Duyuruda koltuk kırılmaması, meşale yakılmaması başta olmak üzere sahaya konfeti, yabancı madde atılmaması (çakmak, bozuk para, pet şişe), küfürlü tezahürat yapılmaması ve merdiven boşluklarına oturulmaması konusunda uyarıda bulunuldu.

Açıklamada 5149 Sayılı Sporda Düzensizliğin Önlenmesine dair Kanun ve TFF Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmanın, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmanın, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmanın, koltuk kırmanın, merdiven boşluklarına oturmanın ve kötü tezahüratta bulunmanın kesinlikle yasak olduğuna dikkat çekildi.

Bu gibi eylemler neticesinde kulüplerin ciddi cezalarla karşı karşıya kaldığı ve eylemi gerçekleştirenlerin de cezalandırıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Daha önce -oynadığımız maçlarda yakılan çok sayıda meşale ve sahaya giren seyirciler nedeniyle önemli miktarda para cezası almıştık. Taraftarlarımızı meşale yakmamaları konusunda duyarlı olmaya bir kez daha davet ediyoruz. Kulübümüzün boş yere maddi kayba uğramamasına özen gösterelim.

Bu nedenle kulübümüzün maddi –manevi zarara uğratılmaması için tüm taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini, meşale yakmamalarını, sahaya başta konfeti olmak üzere yabancı madde atmamalarını, koltuklara zarar vermemesini, kötü tezahüratta bulunmamalarını ve merdiven boşluklarına oturmamalarını istiyoruz.

Taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini ve takımımızı tüm maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler