Trabzon taraftarı Kocaeli'yi inletti

Trabzonspor'un cezası nedeniyle Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak olan Trabzon-Kasımpaşa maçı için Sakarya'da yaşayan Trabzonspor taraftarları toplu olarak Kocaeli'ne gitti.Adapazarı Garında toplanan bine yakın taraftar meydanı şampiyon tezahüratlarıy

Trabzon taraftarı Kocaeli'yi inletti

Trabzonspor'un cezası nedeniyle Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak olan Trabzon-Kasımpaşa maçı için Sakarya'da yaşayan Trabzonspor taraftarları toplu olarak Kocaeli'ne gitti.

Adapazarı Garında toplanan bine yakın taraftar meydanı şampiyon tezahüratlarıyla inletti. Taraftarlar bugün oynanacak maç için Kasımpaşa'yı yenip zirveye ortak olacaklarını ve sezon sonu şampiyonluğu göğüsleyeceklerini ifade ettiler. 

Tezahürat yapıp fotoğraf çektiren taraftarlar daha sonra trene binerek maçın oynanacağı Kocaeli İsmetpaşa Stadı'na doğru yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor