Trabzon Polonyalıyı bitiriyor.

Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu haber61.net'de 24 Nisan 2010'da okuyucularına duyrulan Polonyalı stoperin transferi bugün bitirilmeye çalışılacak.2010-2011 sezonuna takımı güçlendirerek girmek isteyen Trabzonspor yönetimi Polanya Milli Takımı ve

Trabzon Polonyalıyı bitiriyor.

Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu haber61.net'de 24 Nisan 2010'da okuyucularına duyrulan Polonyalı stoperin transferi bugün bitirilmeye çalışılacak.

2010-2011 sezonuna takımı güçlendirerek girmek isteyen Trabzonspor yönetimi Polanya Milli Takımı ve Wisla Krakow'un stoperi Arkadiusz Glowacki'yi transfer edebilmek için resmi girişimlerini yaparak görüşmelere başladı.

Bugün görüşme yapılacak olan Arkadiusz Glowacki ile daha önceki görüşmelerde büyük oranda anlaşılfığı ve bu transferin bugünkü görüşmenin ardından anlaşma ile tamamlanma olasılığının çok yüksek olduğu öğrenildi.

 İşte 24 Nisan'da sizlere duyurduğumuz o haber:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor