Trabzon Mali anlamda da zirvede!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’un sahadaki başarısının yanı sıra mali açıdan yürüttüğü başarısı da dikkat çekiyor. Haber61.Net Spor Servisi’nin Trabzonspor’a yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Trabzons

Trabzon Mali anlamda da zirvede!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’un sahadaki başarısının yanı sıra mali açıdan yürüttüğü başarısı da dikkat çekiyor.

 

Haber61.Net Spor Servisi’nin Trabzonspor’a yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Trabzonspor’un prim borçları yok denecek kadar az. Normal futbolcu borçları en fazla bir ay geriden gidiyor. Türkiye’de futbolcu borçları ödeme performansı bakımından en iyi kulübüz. Kulübün yakın tarihinde böyle bir ödeme performansı yoktur.

 

Kulübün genel borç toplamı sürekli azaltılıyor. Borçlar hızla eritiliyor. Faaliyet dışı gelirlerin tavan yaptığı bir dönemdeyiz. Kulübün gelecekteki borçlarından da kurtulduğumuz bir dönem oldu. Borsa operasyonu kulübün geleceğini kurtarmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler