Trabzon maçta rekor kıracak!

Trabzonspor'da bu sezon itibariyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun seyirci rekorunun kırılması bekleniyor.Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında Bursaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor'da bu sezon itibariyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun seyirci rekorunu

Trabzon maçta rekor kıracak!

Trabzonspor'da bu sezon itibariyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun seyirci rekorunun kırılması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında Bursaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor'da bu sezon itibariyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun seyirci rekorunun kırılması bekleniyor.

2010-2011 sezonunun ilk yarısında oynanan Galatasaray karşılaşmasında 21.937 taraftarla en fazla izleyiciyi toplayan Bordo-Mavililer’de bu rakamın pazar akşamı daha da yukarılara çıkması hedefleniyor. 

Kulüpten yapılan açıklamada rekorla ilgili şunlar belirtildi: "Bugün kadar oynadığı lig, kupa ve Avrupa kupası müsabakalarında cezalı Kasımpaşa maçı hariç 264 bin 928 taraftara ev sahipliği yapan H.Avni Aker Stadyumu’ndan, kulübümüz toplam 2 milyon 087 bin 244 TL. hasılat elde etti. 15 bin kişinin izlediği Kasımpaşa maçında ise alınan 416 bin 461 TL.’lik hasılat ise bu sezonun en yüksek rakamı oldu. 

Bordo-Mavili taraftarlar Liverpool ile oynadığımız UEFA Kupası maçında gişelere 385 bin 711 TL. bırakarak Trabzon’daki en yüksek hasılat bedelin ulaştılar.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımızı bu hafta sonu da yalnız bırakmayacak olan taraftarlarımızın biletlere gösterdikleri ilgi gerek seyirci gerekse hasılat rekorunun kırılacağına olan inancı güçlendirdi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor