Trabzon Krakow'u bekliyor

 Trabzonspor yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.Bordo Mavililer uzun süredir peşinde oldukları Polonya’nın Wisla Krakow takımında forma giyen 31 yaşındaki stoperi Glowacki transferi için bu kulüpten haber bekliyor. Bordo

Trabzon Krakow'u bekliyor

 

Trabzonspor yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo Mavililer uzun süredir peşinde oldukları Polonya’nın Wisla Krakow takımında forma giyen 31 yaşındaki stoperi Glowacki transferi için bu kulüpten haber bekliyor.

 Bordo -mavililer daha önce teklif getirdikleri ve bonservis bedelinde indirim yapmasını istedikleri  Polonya kulübünden gelecek cevaba göre hareket edecek.

 Polonya kulübü istediği bonservis bedelinde indirim yapmazsa, Trabzonspor  kurmayları bu kez rotayı  diğer alternatiflere çevirecek

Polonya kulübünün net cevabını önümüzdeki hafta içersinde vermesi bekleniyor. Krakov kulübünün Trabzonspqor’un önerdiği fiyata evet demesi halinde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ya da Mali Sayman Mahmut Aksu Polonyaya giderek transfere son noktayı koyacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor