Trabzon Kocaman'ı böyle bitirdi

Aykut Kocaman'ın teknik direktör olduğunda simsiyah olan saçları şimdi yerini aklara bıraktı. TRABZON STRESİ YEDİ BİTİRDİAykut Kocaman’ı bitiren en büyük nedenlerden biri Trabzonspor ve Teknik Direktör Şenol Güneş. Güneş, düzgün üslubunu koruyarak FB’li K

Trabzon Kocaman'ı böyle bitirdi

Aykut Kocaman'ın teknik direktör olduğunda simsiyah olan saçları şimdi yerini aklara bıraktı.

 

TRABZON STRESİ YEDİ BİTİRDİ

Aykut Kocaman’ı bitiren en büyük nedenlerden biri Trabzonspor ve Teknik Direktör Şenol Güneş. Güneş, düzgün üslubunu koruyarak FB’li Kocaman’a üstü kapalı yaptığı göndermelerin ardından Kocaman’ın durumu FB’ye yakın olanlar tarafından kesin olarak strese bağlanıyor.

 

İşte stresin nedenleri!

 

 

 

İŞTE STRESİN NEDENLERİ!

Hazırlık maçlarında farklı yenilgiler alan F.Bahçe, daha sonra Hem Şampiyonlar Ligi hem de UEFA Kupası ön eleme turlarında rakiplerine elendi. Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’a 3-2 mağlup olan F.Bahçe'nin Türkiye Kupası'na veda etmesi de yaşanan bu stresin en büyük sebebiydi.

 

Öte yandan Aykut Kocaman, yarınki Trabzonspor maçı öncesi de büyük telaş ve stres içerisinde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor