Trabzon Karadenizspor'a saldırı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Karsspor'a 1-0 yenilen Trabzon Karadenizspor karşılaşmasının sonunda olaylar çıktı.

Trabzon Karadenizspor'a saldırı

Trazon Karadenizspor Teknik direktörü İhsan Derelioğlu, maçtan sonra büyük olayların çıktığını ifade ederek maça hakemin ve polis damgasını vurduğunu söyledi.

Maçta hakem ve polis damgası

Teknik Direktör Derelioğlu, maçın bitiminden sonra Karsspor taraftarının fair play ruhuna yakışmayan hareketleriyle karşılaştıklarını belirterek, “Maalesef bu maça hakem ve polis damgasını vurdu.

Emniyet Güçleri olayların içinde yeraldı

Maçtan sonra olayları yatıştırması gereken emniyet güçleri olayların içinde yer aldı. Bazı futbolcularımız yaralandı. Şuan hastanede beklemekteyiz, hastanede sıkıntı yaşıyoruz, üzerimizde baskılar var” dedi.

Polis futbolcuları darp etti


Futbol Şube Sorumlusu Derviş Köz, maç sonunda Gökhan ve İsmail'in polis tarafından darp edildiğini söyledi.

Karadenizspor Kars'ta mahsur kaldı.

Köz, Kars'ta hiç şık olmayan olaylara maruz kaldıklarını ifade ederek, “Maalesef Kars'ta mahsur kaldık, olayları başlatan hakemdi. Hakem maça damgasını vurdu, buraya biz üst üste 4. galibiyetimiz almak için gelmiştik, maalesef hakem maça damgasını vurdu, adil olmayan bir şekilde maç yönetti” dedi.

Yöneticiler hastaneye sokulmadı. Hastanede rapor krizi
Köz, görevli polisler tarafından hastaneye sokulmadıklarını kaydederek, "Maç sonunda polisin göstermiş olduğu çirkin davranışları hastanede de gördük, bizleri hastaneye sokmadılar. Şuan hastane önünde bekliyoruz, doktor raporu almaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Rapor alamıyorlar

Aldıkları darbe sonucu çeşitli yerlerinden aldıkları darbe sonucu yaralanan futbolcuların hastahanede tetikleri şu sıralarda sürüyor. Güvenlik güçleri ve Karadenizsporlu futbolcular arasında soyunma odası koridorlarında yaşanan arbedede sırtına aldığı jop darbesiyle yaralanan Gökhan ve diğer futbolcuların tedavileri Kars Devlet hastanesinde sürdürülüyor.  

Kafile yola çıktı

Trabzon Karadenizspor kafilesi yola çıktı. Bir kısım arkadaşlar, doktor ve yöneticiler hastanede rapor bekliyorlar. Gökhan'ın darp izleri olduğu için rapor alması bekleniyor, şuanda Kars Devlet Hastanesinde, İsmail ise kafileye katıldı.  


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor