Trabzon iyi şekilde temsil edilecek

Bank Asya 1. Lig'e yükselmek için play-off maçında gelecek hafta Antalya'da, Çorumspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, asbaşkan Aytaç Akyüz, hedeflerinin Bank Asya 1. Lig'e çıkmak olduğunu söyledi. Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen

Trabzon iyi şekilde temsil edilecek

Bank Asya 1. Lig'e yükselmek için play-off maçında gelecek hafta Antalya'da, Çorumspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, asbaşkan Aytaç Akyüz, hedeflerinin Bank Asya 1. Lig'e çıkmak olduğunu söyledi. 

Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl Bank Asya 1. Lig'e çıkmak için mücadele verdiklerini belirterek, ''Geçen sene bir tecrübe yaşamıştık. Bank Asya 1. Lig kapısından dönmüştük ve bu sene ise geçen yıldan tecrübe edindik. Hedefimiz Bank Asya 1. Lig'e çıkmak'' dedi. 

Gelecek hafta salı günü, play-off maçında Çorumspor ile karşılaşacaklarını da ifade eden Akyüz, şunları ifade etti:
     ''Çorumspor ile oynadığımız geçmiş maçlara bakarsak, kendimizi şanslı görüyorum. Trabzon'da yakalanan iyi bir sinerji var, Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nı alması, basket takımının şampiyon olması gibi biz de üstümüze düşeni yaparak, Trabzon'u iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor