Trabzon istedi Fener araya girdi

Trabzonspor'un gündemindeki Doumbia'ya Fener'den teklif

Trabzon istedi Fener araya girdi
Forvet arayışları çerçevesinde Roma'dan Doumbia'yı gündemine alan ve İtalyan ekibine kiralama teklifi yapan Trabzonspor'a bir rakip de Türkiye'den çıktı. Avrupa'da bir çok kulübün peşinde olduğu Doumbia'ya Fenerbahçe de talip oldu.

Doumbia konusunda Roma’nın yeni hocası Eusebio Di Francesco’nun henüz kesin bir açıklamada bulunmadığı bildirildi. Ancak İtalyan ekibinin forvet hattındaki isimlerin çokluğu sebebiyle 29 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncunun takımda kalsa bile yedek oyuncu konumunda olacağı düşünülüyor.

Tecrübeli futbolcunun bu sebepten gitmek istediği ve birçok takımın bu transferi kiralık olarak bitirmek konusunda kıyasıya bir rekabet içinde oldukları öğrenildi. Doumbia, geçen sezon Basel’de 33 karşılaşmaya çıktı ve rakip fileleri 21 kez havalandırdı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor