Trabzon hesabı kendi kesecek

Trabzonspor üç maçlık periyotta, Bursa'dan zirveyi kapmaya çalışacak. Aradaki 3 puanlık fark 2 haftada kapanmazsa, Bordo-Mavili fırtına kendi hesabını kendisi görecek.Süper Lig’de tekrar çıkışa geçen Trabzonspor, son 3 karşılaşmada topladığı 9 puan ve oyn

Trabzon hesabı kendi kesecek

Trabzonspor üç maçlık periyotta, Bursa'dan zirveyi kapmaya çalışacak. Aradaki 3 puanlık fark 2 haftada kapanmazsa, Bordo-Mavili fırtına kendi hesabını kendisi görecek.

Süper Lig’de tekrar çıkışa geçen Trabzonspor, son 3 karşılaşmada topladığı 9 puan ve oynadığı iyi futbolla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trabzonspor’un şimdiki hedefi ise son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürüp, Bursaspor’un elinden liderliği önümüzdeki 3 maçlık periyotta almak olacak. Beşiktaş’ı tek golle yıkan, Kasımpaşa filelerini 7 kez sarsan ve son olarak da Gençlerbirliği engelini 3 golle aşan Bordo-Mavililer, şimdiden zirve için ihtimal hesapları yapmaya başladı bile... Önümüzdeki hafta Trabzon, Konya’nın konuğu olacak. Bursa ise Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak.

Gol averajına güveniyor

11. haftada da Trabzonspor-Galatasaray ve Antalyaspor-Bursaspor maçları olacak. İşte Trabzon bu iki mücadeleden kayıpsız ayrılıp, 3 puan gerisinde olduğu ancak gol averajı olarak üstün olduğu rakibinin önce Fener’e ardından da ligin dişli ekiplerinden Antalya önünde puan kaybetmesini bekleyecek. Eğer bu gerçekleşmez ise Bordo-Mavililer, kendi hesabını kendisi kesecek!

12. haftada puan farkı yine aynı kalırsa, Trabzonspor 12. haftadaki Bursa deplasmanında son şampiyonu devirip, liderliği gol averajıyla kapmaya çalışacak.

İşte 3 maçlık periyot

10. HAFTA

Konya-Trabzon, Bursa-Fenerbahçe

11. HAFTA

Trabzon-Galatasaray, Antalya-Bursa

12. Hafta

Bursaspor-Trabzonspor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler