Trabzon ekibinde ekonomik kriz

TFF 3. Lig takımlarından Ofspor'da ekonomik kriz nedeniyle yolları ayrılan oyuncuların sayısı 11'e ulaştı.

Trabzon ekibinde ekonomik kriz

HABER61 - SPOR SERVİSİ

TFF 3. Lig'de topladığı 23 puanla 9. sırada bulunan Ofspor ekonomik kriz yaşıyor. 

Ofspor'da 3. Lig'de ilk devrenin bitimiyle beraber 11 oyuncuyla yollar ayrırken bu isimler, Abdulkadir Kaplan, Uğur Uğur, Ogün Gümüştaş, Furkan Güneş, Gürkan Alver, Fatih Kaan Arıman, Muhammet Fettahoğlu, Beycan Kara, Ferhat Aydın, Hamdi Dereli ve Faruk Murat oldu.

Son olarak Ofspor'dan yapılan açıklamaya göre, kulübün formasını 3,5 sezon giyen Sergen İlhan'ın da Esenler Erokspor ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

TAKIMA 2 GENÇ TAKVİYE

Bu eksiklerle devre arasına girecek olan Ofspor, kardeş kulübü olan İstanbulspor'dan forvet oyuncusu Muhammet Yeşiyurt ve defans oyuncusu Mehmet Yeşil ile ön anlaşma yapıldığını açıkladı. Galatasaray altyapısından yetişen 1998 doğumlu Muhammet Yeşilyurt bu sezon A Takım ile 1 kez forma giyerken, Trabzonspor altyapısından yetişen 1998 doğumlu Mehmet Yeşil bu sezon 2 kez forma şansı buldu ve 1 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler