Trabzon deplasmanında kralı

 Deplasmanın da kralı!Ligin zirvesinde oturan Bordo-Mavililer, Gaziantepspor karşısında elde ettiği 3-1'lik galibiyetle dış saha performansı en iyi takım unvanını Bursaspor'un elinden averajla aldı.Bu sezon deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat

Trabzon deplasmanında kralı

 

Deplasmanın da kralı!

Ligin zirvesinde oturan Bordo-Mavililer, Gaziantepspor karşısında elde ettiği 3-1'lik galibiyetle dış saha performansı en iyi takım unvanını Bursaspor'un elinden averajla aldı.

Bu sezon deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Trabzonspor bu alanda da liderliğe ulaştı. Cuamrtesi günü Gaziantepspor’u 3-1 mağlup etme başarısını gösteren Bordo-Mavililer, 7 maçta, 5 galibiyet, 2 beraberlikle dış saha puan cetvelinin de zirvesine oturdu. Deplasman performansı en iyi takım unvanını Bursaspor’un elinden 1 gol averajıyla alan Karadeniz temsilcisinin, dış sahada aldığı iyi sonuçlar bu sezonki başarılı performansında önemli rol oynuyor.

Antep’e karşı nihayet güldü

Öte yandan Trabzonspor, Kırmızı-Siyahlı rakibi karşısındaki şanssızlığına da dün gece son verdi. Rakibini son olarak 2007-2008 sezonunun 15. haftasında Avni Aker’de oynanan maçta 3-2 yenmeyi başaran Bordo-Mavililer bu tarihten sonra ligde yaptıkları 5 karşılaşmada da galibiyet yüzü görememişti. Karadeniz temsilcisi bu süreçte Antep ile oynadığı 5 karşılaşmada 4 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor