Trabzon çifte kupaya odaklandı

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar, Pazartesi günü Trabzon’a ikinci kupayla gideceklerini söyledi.Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar, Trabzonspor Basketbol Kulübü sponsoru MEDICAL PARK Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Trabzo

Trabzon çifte kupaya odaklandı

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar, Pazartesi günü Trabzon’a ikinci kupayla gideceklerini söyledi.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar, Trabzonspor Basketbol Kulübü sponsoru MEDICAL PARK Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı-Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Direktörü Doğan Hakyemez’in ortak katılımı ile düzenlenen toplantıda, Final Four’un ilk ayağını 3’te 3 yaparak lider tamamlayan takımın performansı ve hedefleri değerlendirildi.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar, hedeflerinin Pazartesi günü Trabzon’a ikinci şampiyonluk kupası ile gitmek olduğunu söyledi. Ayar, “Yozgat’taki ilk ayak çok zorlu geçti. Bir başka takım da İstanbul ayağında 3’te 3 yapabilir. Bu yüzden işi sıkı tutmalıyız. Bu konuda taraftarımızdan da destek bekliyoruz. Yarın (Cuma) Sinan Erdem Salonu’nda, 20.00’de oynanacak Olin Gençlik maçına onbin taraftar bekliyoruz. Üç maçımızı da onbin taraftarımızın önünde oynayıp şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün ana sponsoru olan MEDICAL PARK Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ise bordo-mavililerin başarısının kendilerine heyecan verdiğini söylerken, “Trabzonspor’un Beko Basketbol Ligi’ne renk katacağına biz de inanıyoruz. Ayrıca bu takımın orta vadele hedefimiz olan Avrupa Kupaları’nda da başarılı olacağına inancımız tamdır” dedi...

Basketbol İkinci Lig Final Four’unda biletler 5 liradan satılacak. Taraftarlar biletleri, Biletix’ten ya da maç günleri 13.00’ten itibaren salon gişelerinden alabilecekler.

Ataköy’de yeni yapılan Sinan Erdem Salonu’nda oynanacak ve tamamı Skytürk’ten naklen yayınlanacak maçların programı şöyle:

Final Four 2.Ayak Programı

Sinan Erdem Salonu

7 Mayıs Cuma

18.00: Selçuk Ü.- Hacettepe Ü.

20.00: Trabzonspor- Olin Gençlik

8 Mayıs Cumartesi

17.00: Hacettepe Ü.- Trabzonspor

19.00: Olin Gençlik- Selçuk Ü.

9 Mayıs Pazar

16.00: Olin Gençlik- Hacettepe

18.00: Selçuk Ü.- Trabzonspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor