Trabzon Belediyesine madalya!

Trabzon Belediyespor Kulübü Başkanı Nihat Demir, yaptığı açıklamada, 22-27 Ocak tarihleri arasında Kocaeli Gebze'de yapılan Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasında 2 birincilik, 2 de ikincilik kazandıklarını belirtti. Şampiyonada gençlerde 75 kiloda Serengül

Trabzon Belediyesine madalya!

Trabzon Belediyespor Kulübü Başkanı Nihat Demir, yaptığı açıklamada, 22-27 Ocak tarihleri arasında Kocaeli Gebze'de yapılan Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasında 2 birincilik, 2 de ikincilik kazandıklarını belirtti.

Şampiyonada gençlerde 75 kiloda Serengül Bayrak ile 54 kiloda Neslihan Mollaoğlu'nun birincilik kazandığını, büyüklerde 54 kiloda Sabriye Şengül ile 64 kiloda Gülten Türker'in ikincilik elde ettiğini ifade eden Demir, 'Belediyespor Kulübü olarak Sayın Belediye Başkanımızın da desteğiyle sporcularımızın başarılı olması için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Bu anlamda bayan boksörlerimiz başarılı olarak bizleri gururlandırmıştır. Kendilerine ve onları yetiştiren antrenörleri Davut Çinarlar'a teşekkür ediyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler