Trabzon Annan'ı elden kaçırdı

Trabzonspor, Norveç ekibi Rosenborg’un oyuncusu olan Annan’ı elinden kaçırdı.Bir süre adı Trabzonspor ile anılan ve Alanzinho ile takas edilebilir söylemleriyle bordo-mavili ekibin gündemine gelen Annan, Schalke 04’e transfer oldu.Bundesliga ekiplerinden

Trabzon Annan'ı elden kaçırdı

Trabzonspor, Norveç ekibi Rosenborg’un oyuncusu olan Annan’ı elinden kaçırdı.

Bir süre adı Trabzonspor ile anılan ve Alanzinho ile takas edilebilir söylemleriyle bordo-mavili ekibin gündemine gelen Annan, Schalke 04’e transfer oldu.

Bundesliga ekiplerinden Schalke 04, 24 yaşındaki Annan'a bonservis bedeli olarak 3,5 Milyon Euro öderken oyuncuyla da 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

ANNAN’IN GEÇMİŞİ
Gana'nın, bütün alt yaş gruplarında forma giymiştir. Gana Millî Futbol Takımı'na ise ilk kez, 20 Mart 2007'de sakatlanan Michael Essien'in yerine çağrılmıştır. Avusturya ve Brezilya hazırlık maçları kamp kadrosu içinde yer almıştır. Son olarak 2010 FIFA Dünya Kupası maçlarında da, ülkesinin formasını başarıyla giymiştir.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor