Trabzon aday oluyor!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, 2013 yılında yapılacak yirmi yaş altı Dünya Gençler Futbol Şampiyonasına aday olan Türkiye'nin müsabakalar için belirlediği 8 ilden biri olan Trabzon adına, müracaat metnini imzaladı. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi

Trabzon aday oluyor!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, 2013 yılında yapılacak yirmi yaş altı Dünya Gençler Futbol Şampiyonasına aday olan Türkiye'nin müsabakalar için belirlediği 8 ilden biri olan Trabzon adına, müracaat metnini imzaladı.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal ve Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu, Vali Kızılcık'ı makamında ziyaret ederek, Türkiye'nin yirmi yaş altı Dünya Gençler Futbol Şampiyonası başvurusu hakkında bilgi verip müracaat metnini imzalattılar.

Vali Kızılcık, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 2013 yirmi yaş altı Dünya Gençler Futbol Şampiyonasını alması halinde Trabzon'un bu şampiyonada olacağını belirterek, ''Biz altyapı olarak buna hazırız. 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivalini başarı ile yapacağız, bu bize büyük bir tecrübe kazandıracaktır. 2013 yirmi yaş altı dünya futbol şampiyonası için yapılacak müracaatta, aday ülkenin aday illerinin mülki amirlerinin müracaatı gerekli olduğu için bu metni Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte imzalıyorum'' dedi.

Vali Kızılcık, Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine Trabzon'u tercih ettikleri için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor