Trabzon 3 sevinci bir arada yaşadı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yozgat ve İstanbul’da yapılan final-four maçlarında şampiyon olarak Beko Basketbol Ligine çıkan Trabzonspor basketbol takımını ile Antalya’da yapılan plof off maçları sonunda Hentbol 1 Ligi’ne yüksele

Trabzon 3 sevinci bir arada yaşadı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yozgat ve İstanbul’da yapılan final-four maçlarında şampiyon olarak Beko Basketbol Ligine çıkan Trabzonspor basketbol takımını ile Antalya’da yapılan plof off maçları sonunda Hentbol 1 Ligi’ne yükselen 24 Şubat Hentbol takımını kutladı ve başarı dileğinde bulundu.

 

Beko Basketbol Ligi’ne yükselme maçlarında İstanbul Sinan Erdem Kapalı Spor Salonunda yapılan maçlarda takımla birlikte olan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzonspor futbol takımının kupa şampiyonu ardından da basketbol takımının şampiyon olarak birinci lige çıkması ve Antalya’da yapılan play off maçlarının ardından  24 Şubat Hentbol takımının birinci lige yükselmesiyle  3 sevinci bir arada yaşadıklarını belirterek, “ Trabzonspor basketbol takımı Beko Basketbol ligine yükselerek kentimize yeni bir heyecan getirmiştir. Ayrıca 24 Şubat Hentbol takımımız da birinci lige yükselmiştir. Gelecek sezon Trabzonlular hem futbol hem basketbol hem de hentbol heyecanını Türkiye’deki en üst liglerde yaşayacaktır.  Trabzonspor’un futbolda olduğu gibi basketbolda da Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olacağına inanıyorum. Başarılarından dolayı Trabzonspor Basketbol takımı oyuncu, teknik adam ve yöneticilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. 24 Şubat hentbol takımımızın da oyuncu, teknik adam ve yöneticilerini tebrik ediyor, birinci ligde başarılı olacağına cani yürekten inanıyorum şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor