Torul'da şok ayrılık!

Kulüp Başkanı Evren Evrim Özdemir, kulüp yönetimi ve antrenör Üzgit ile birlikte yapılan toplantı sonrası karar aldıklarını belirterek, “Murat hocaya yönetim olarak teşekkür ettik. Sezon boyunca takımımızın iyi bir yere gelebilmesi için çok güzel çalışmal

Torul'da şok ayrılık!

Kulüp Başkanı Evren Evrim Özdemir, kulüp yönetimi ve antrenör Üzgit ile birlikte yapılan toplantı sonrası karar aldıklarını belirterek, “Murat hocaya yönetim olarak teşekkür ettik. Sezon boyunca takımımızın iyi bir yere gelebilmesi için çok güzel çalışmalar yaptı. Karşılıklı görüşmemiz sonrası herhangi bir sorun yaşamadan hocamızla yollarımız ayrıldı” dedi.

Özdemir, gelecek sezonda takımı daha iyi duruma getirebilecek antrenörü takımın başına getirmek istediklerini ifade ederek, “Antrenör arayışımız sürüyor. Sezon başlamadan yeni hoca ile sözleşme imzalayıp, transfer çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor