Torul Fenerbahçe'yi bekliyor

Kulüp yönetiminin aldığı kararla birlikte Gümüşhane Aydın Doğan Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Torul Gençlerbirliği antrenörü Murat Uzgit, ligin son müsabakasından en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.Çan

Torul Fenerbahçe'yi bekliyor

Kulüp yönetiminin aldığı kararla birlikte Gümüşhane Aydın Doğan Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Torul Gençlerbirliği antrenörü Murat Uzgit, ligin son müsabakasından en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

Çankaya Belediye maçında hedefledikleri 1 puanı alarak ligde kalmayı garantilediklerini ifade eden Uzgit, “O maçta ilk 3 sette çok iyi bir oyun oynamamıza rağmen 4 ve 5.sette istenilen performansı gösteremedik. Bu biraz da 1 puana indekslenmemizden kaynaklandı. Fenerbahçe maçında var gücümüzle kendi seyircimizin önünde oynayarak ligi en güzel şekilde bitireceğiz. 2011-2012 sezonu şimdiden Gümüşhane’ye ve Torul’a hayırlı olsun” dedi.

Yardımcı Antrenör Ümit Terzi ise, müsabakayı Gümüşhane’ye alma sebeplerini “Torul’da oynadığımız müsabakalarımıza gelemeyen taraftarlarımızın da Şiran’dan, Kelkit’ten, Köse’den gelerek Gümüşhane’de takımımızı ve Fenerbahçe’yi izlemelerini sağlamaktır” olarak açkıladı.

Bütün taraftarları yarın saat 14.00’da Aydın Doğan Spor Salonu’nda yapılacak olan müsabakaya beklediklerini kaydeden Terzi, “İnşallah gelecek yıl maçlarımızın daha çoğunu Gümüşhane’de oynamanın planlarını yapıyoruz. Bunun için şartlarımızın uygun olması lazım. Zaten biz Gümüşhane’yi temsil ediyoruz. Gümüşhane’de futbolda Gümüşhanesporumuz var. Torul’da da Torul Gençlerbirliği var. Torul Gençlerbirliği ayrı, Gümüşhanespor ayrı bir kulüp değil. Merkezde Gümüşhanespor olduğu için bizde ilçede maçlarımızı oynuyoruz. Ama fırsat buldukça salon sporlarına örnek olsun diye Gümüşhane’de de maçlarımızı oynayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler