Tony Sylva hakkında açıklama

Tony Sylva’nın Lille Kulübü’nden transfer edildiği dönemle ilgili olarak FİFA’nın verdiği karar üzerine Trabzonspor kulübü bir açıklama yapıldı.Açıklamada FİFA’nın kararının bir ceza gibi kamuoyuna yansıtıldığına işaret edilirken, bu yorumun gerçeğin uzağ

Tony Sylva hakkında açıklama

Tony Sylva’nın Lille Kulübü’nden transfer edildiği dönemle ilgili olarak FİFA’nın verdiği karar üzerine Trabzonspor kulübü bir açıklama yapıldı.

Açıklamada FİFA’nın kararının bir ceza gibi kamuoyuna yansıtıldığına işaret edilirken, bu yorumun gerçeğin uzağında olduğu vurgulandı. Açıklamada Sylva’nın Lille Kulübü’nden bonservis bedeli ödenmeden transfer edilmesinin ardından Fransız Kulübü’nün başvurusunu değerlendiren FİFA yetkilileri ve CAS dosyayı karara bağlayarak bonservis bedelinin yarısının Trabzonspor kulübü yarısının oyuncudan tahsil edilmesi yönünde karar vermiştir.

Bu karar gereğince Sylva’ya düşen miktar bankada kendi hesabından bloke edilmiştir. Bu nedenle Trabzonspor kulübü herhangi bir ceza verilmesi söz konusu değildir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler