Tolunay GS'den teklif aldı mı?

Sezon sonunda Kayserispor'daki görevinden ayrılan Tolunay Kafkas, bazı basın organlarında çıkan Galatasaray ile görüştü haberlerine sert tepki gösterdi. Kafkas, böyle bir görüşmenin ve gelen bir teklifin de söz konusu olmadığını söyledi.Kayserispor'da gör

Tolunay GS'den teklif aldı mı?

Sezon sonunda Kayserispor'daki görevinden ayrılan Tolunay Kafkas, bazı basın organlarında çıkan Galatasaray ile görüştü haberlerine sert tepki gösterdi. Kafkas, böyle bir görüşmenin ve gelen bir teklifin de söz konusu olmadığını söyledi.

Kayserispor'da görevi bırakan teknik direktör Tolunay Kafkas, Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Kafkas, kendisiyle ilgili bazı gazetelerde yer alan haberlerin doğru olmadığını ve Galatasaray yönetimiyle görüşme yapmadığını belirterek, ''Bazı gazetelerde Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın yanına yardımcı antrenör olarak getirileceğim ve şartlarımı yönetime sunduğum yönünde haberler yer aldı. Bu haberler doğru değil. Ben bu konuda Galatasaray yönetimi ile görüşme yapmadım. Şartlarımı bildirmedim. Bana bu konuyla ilgili bir teklif sunulmadı. Bu tür haberler doğru değil'' diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor