Tolunay GS iddialarına ne dedi?

Takımın önünde zorlu bir periyot olduğunu ifade eden Kafkas, şöyle konuştu:''Önümüzde zorlu bir periyot var. Son 100 metreye girdik, kim hızlı koşarsa ipi o göğüsleyecek. Şimdiye kadar iyi geldik, bu ipi biz göğüslemek istiyoruz. Avrupa kupalarına katılma

Tolunay GS iddialarına ne dedi?

Takımın önünde zorlu bir periyot olduğunu ifade eden Kafkas, şöyle konuştu:

''Önümüzde zorlu bir periyot var. Son 100 metreye girdik, kim hızlı koşarsa ipi o göğüsleyecek. Şimdiye kadar iyi geldik, bu ipi biz göğüslemek istiyoruz. Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Bu ya ligden ya da kupadan hangisi olursa. Gaziantepspor'u uzun bir aradan sonra tekrar Avrupa kupalarına taşımayı hedefliyoruz. Kupa kadar ligde oynayacağımız maçlarda çok önemli. Bulunduğumuz yeri koruyup, yakalayabilirsem üçüncülüğü yakalamak istiyoruz.''

TEK DÜŞÜNCEM GAZİANTEPSPOR
Adının Galatasaray ile anılmasıyla ilgilenmeyen genç çalıştırıcı, ''Şu anda tek düşüncem, Gaziantepspor'u Avrupa kupalarına nasıl taşırım'' dedi.

Lige verilen arayı Gaziantep'te çalışarak değerlendirmek istediklerini kaydeden Kafkas, ''Bugün tek, yarın çift olarak antrenmanları devam ettireceğiz. Pazar gününü izinli geçirip, hazırlıklarımızı devam ettireceğiz'' diye konuştu.

Aylardan beri sahalardan uzak kalan Serdar Kurtuluşun da 2 gün içinde takımla birlikte antrenmanlara katılmasını beklediklerini ifade eden Kafkas, Yalçın'ında bir iki güne kadar takımla antrenmana çıkacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor