Tolga Zengin'de son dakika!
Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'in bu akşam oynanan Eskişehirspor maçında sakatlanmasının ardından son bilgilere ulaşıldı.Haber61.Net'in ulaştığı son bilgiye göre Tolga Zengin maçtan sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tolga'nın burnun
Yayınlanma:
Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'in bu akşam oynanan Eskişehirspor maçında sakatlanmasının ardından son bilgilere ulaşıldı.
Haber61.Net'in ulaştığı son bilgiye göre Tolga Zengin maçtan sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tolga'nın burnunun farklı bölgelerinde 3 kırık tespit edildiği öğrenildi.
Ameliyata girecek olan Tolga Zengin'in muhtemelen haftaya oynanacak olan Gaziantepspor maçında oynayamayacağı ve yerini Bora Sevim'e bırakacağı belirtildi.
YARIN BABA OLACAK
Ayrıca Tolga Zengin'in yarın baba olacağı öğrenildi. Eşinin yarın doğum yapması beklenen Tolga'nın hastanede ameliyat olması da üzücü olarak karşılandı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor

