Tolga Zengin'de son dakika!

Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'in bu akşam oynanan Eskişehirspor maçında sakatlanmasının ardından son bilgilere ulaşıldı.Haber61.Net'in ulaştığı son bilgiye göre Tolga Zengin maçtan sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tolga'nın burnun

Tolga Zengin'de son dakika!

Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin'in bu akşam oynanan Eskişehirspor maçında sakatlanmasının ardından son bilgilere ulaşıldı.

Haber61.Net'in ulaştığı son bilgiye göre Tolga Zengin maçtan sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tolga'nın burnunun farklı bölgelerinde 3 kırık tespit edildiği öğrenildi.

Ameliyata girecek olan Tolga Zengin'in muhtemelen haftaya oynanacak olan Gaziantepspor maçında oynayamayacağı ve yerini Bora Sevim'e bırakacağı belirtildi.

YARIN BABA OLACAK

Ayrıca Tolga Zengin'in yarın baba olacağı öğrenildi. Eşinin yarın doğum yapması beklenen Tolga'nın hastanede ameliyat olması da üzücü olarak karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor