Tolga Zengin" Trabzonspor'dan kaçmadım"

  "TRABZONSPOR’DAN KAÇMADIM"Tecrübeli oyuncu Trabzonspor'dan ayrılışı ile ilgili "Ben Trabzonspor'dan kaçmadım, her şeyi açık açık anlattım ve düzgün bir ayrılık yaşadım" şeklinde özetlerken, Beşiktaş'a beklediğinden daha çabuk uyum sağladığını ifade etti

Tolga Zengin" Trabzonspor'dan kaçmadım"

  "TRABZONSPOR’DAN KAÇMADIM"

Tecrübeli oyuncu Trabzonspor'dan ayrılışı ile ilgili "Ben Trabzonspor'dan kaçmadım, her şeyi açık açık anlattım ve düzgün bir ayrılık yaşadım" şeklinde özetlerken, Beşiktaş'a beklediğinden daha çabuk uyum sağladığını ifade etti.

 Tolga geçen sezon yaşadıkları sıkıntılara sığınmamaları gerektiğini söylerken, "İkinciliği çok basit hatalarla kaybettik" dedi.

Tecrübeli futbolcu nasıl kaleci olduğuna dair bir soruyada  "Küçükken beni mahallede kaleye geçiriyorlardı. Daha sonra kaleci olarak devam ettim" şeklinde yorumlarken, 40 yaşına kadar profesyonel hayatına devam etmek istediğini söyledi.

Tolga Zengin, Şampiyonlar Ligi 3. Ön elemesini geçmeleri gerektiğinin altını çizerken, Slaven Bilic ile çalışmanın kendisi için bir şans olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor