Tolga taraftarın yüreğine su serpti!

Tolga, Şampiyonluk yarışında henüz hiçbir şeyin bitmediğini belirterek, "Kupanın bir ucundan tutmuşken vazgeçmeyi hiç düşünmedik" dedi.  Eskişehirspor ile deplasmanda burnu üç yerden kırılan ve belli bir süre sahalardan uzak kalması beklenen kaleci Tolga

Tolga taraftarın yüreğine su serpti!

Tolga, Şampiyonluk yarışında henüz hiçbir şeyin bitmediğini belirterek, "Kupanın bir ucundan tutmuşken vazgeçmeyi hiç düşünmedik" dedi.

 

Eskişehirspor ile deplasmanda burnu üç yerden kırılan ve belli bir süre sahalardan uzak kalması beklenen kaleci Tolga Zengin, hırs yaptı ve oynamakta ısrar edince formayı kaptı. Hafta içerisinde baba olan ve taraftarların da yoğun desteğini alan tecrübeli file bekçisi, lig yarışının henüz bitmediğini belirterek, "Geri dönüp baktığımızda zirvenin birkaç kez el değiştirdiğini görebiliriz. Henüz hiçbir şey bitmedi. Son haftaya kadar bu işin peşini bırakmayacağız.

 

Kupanın bir ucundan tutmuşken vazgeçmeyi hiç düşünmedik. Biz kazanacağız ve inanıyoruz ki rakibimiz de kaybedecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor