Ligde son oynanan Gençlerbirliği maçında hafif şekilde sakatlanan ve bu nedenle Al Ittihad ile oynanan özel maçta riske edilmeyen kaleci Tolga Zengin'in hafta sonunda oynanacak olan Konyaspor maçında oynayabileceği öğrenildi. Maçın ardından yoğun bir tedavi sürecinden geçen Tolga, "Konyaspor maçı bizim için çok kritik. Bu maçta takım arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde mücadele edip, gülen taraf olmak istiyoruz. Artık lig hatanın telafisinin çok az olacağı bir sürece girdi" diye konuştu.
Tolga Konyaspor maçına hazır
Ligde son oynanan Gençlerbirliği maçında hafif şekilde sakatlanan ve bu nedenle Al Ittihad ile oynanan özel maçta riske edilmeyen kaleci Tolga Zengin'in hafta sonunda oynanacak olan Konyaspor maçında oynayabileceği öğrenildi. Maçın ardından yoğun bir teda
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor