Tolga gözyaşlarına boğuldu!

Karadeniz ekibinin en başarılı isimlerinden Onur Kıvrak, Kocaeli'nde oynanan Kasımpaşa maçında sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı.Önümüzdeki günlerde Amerika’ya gidip bıçak altına yatacak olan milli futbolcunun yokluğunda Tolga Zengin ilk kez dün ilk 11’de

Tolga gözyaşlarına boğuldu!

Karadeniz ekibinin en başarılı isimlerinden Onur Kıvrak, Kocaeli'nde oynanan Kasımpaşa maçında sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı.

Önümüzdeki günlerde Amerika’ya gidip bıçak altına yatacak olan milli futbolcunun yokluğunda Tolga Zengin ilk kez dün ilk 11’de sahaya çıktı. 

Gençlerbirliği’nin ilk golünde ciddi bir pozisyon hatası yapan deneyimli eldiven, daha sonra yüzde yüzlük bir akında kalesinde devleşti.

İkinci yarıda sakatlanmasına rağmen oyuna devam eden Tolga, hakemin son düdüğü ile birlikte gözyaşlarını tutamadı ve galibiyete en çok sevinen isim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor