Tiyatro festivalinde 2011 tanıtımı

Bu yıl 11.si yapılan ve 2-15 Mayıs tarihleri arasında Trabzon Devlet Tiyatrosu Atapark Haluk Ongan Sahnesi’nde düzenlenen festivale Türkiye'nin yanı sıra Gürcistan, İspanya, İsviçre, Japonya, İtalya, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İrlanda, Romanya,

Tiyatro festivalinde 2011 tanıtımı

Bu yıl 11.si yapılan ve 2-15 Mayıs tarihleri arasında Trabzon Devlet Tiyatrosu Atapark Haluk Ongan Sahnesi’nde düzenlenen festivale Türkiye'nin yanı sıra Gürcistan, İspanya, İsviçre, Japonya, İtalya, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İrlanda, Romanya, Ermenistan, Rusya, İsrail, Tataristan ve Litvanya'dan 17 tiyatro topluluğu katıldı.

Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği festival sırasında, 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları tanıtım standı kuruldu.

Stantta, yabancı tiyatroculara ve öğrencilere İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanmış broşürlerin yanı sıra, tişört, şapka ve içerisinde çeşitli promosyonların bulunduğu çantalar hediye edildi.

Ayrıca festival sırasında tiyatro severler de oyunlarda gönüllü olmak için form doldurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor