Timsahın avı fırtınada kayboldu

Eskişehir'de çok konuşulacak bir maç oynandı. Eskişehirspor'la Bursaspor arasındaki karşılaşma 1-1 sona ererken, iki takımdan da birer futbolcu kırmızı kart gördü.Bursaspor, Sivasspor'u 3-2 mağlup eden Trabzonspor'u yakalayamadı ve fırtınanın etkisi altın

Timsahın avı fırtınada kayboldu

Eskişehir'de çok konuşulacak bir maç oynandı. Eskişehirspor'la Bursaspor arasındaki karşılaşma 1-1 sona ererken, iki takımdan da birer futbolcu kırmızı kart gördü.

Bursaspor, Sivasspor'u 3-2 mağlup eden Trabzonspor'u yakalayamadı ve fırtınanın etkisi altında kaldı.

 

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam da hakeme itirazda bulunması gerekçesiyle tribünlere gönderilmek istendi; Ancak genç teknik adam hakemin bu isteğine karşı gelerek direk olarak soyunma odasına gitti.

 

Eskişehirspor taraftar desteğiyle birlikte maça çok hızlı başlarken, ilk dakikalarda önemli bir baskı kurdu. Ev sahibi ekip Sezer ve Batuhan'la pozisyonlar yakalarken, golü bulan taraf Bursaspor oldu. Yeşil-Beyazlılar 22. dakikada Ergic'in attığı golle maçta 1-0 öne geçti.

 

İlk yarının 1-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle tamamlanmasının ardından Eskişehirspor ikinci yarıya çok hırslı başladı.

 

Kırmızı-Siyahlılar Bursa kalesinde önemli şanslar yakalarken, 72. dakikada Batuhan Karadeniz'in rakibine yaptığı haraketten ötürü gördüğü kırmızı kart oyunu şeklini değiştirdi.

 

Maçın bu dakikadan sonra Bursa lehine gelişmesi beklenirken, 76. dakikada Srdar Özbayraktar'ın düşürülmesiyle Eskişehirspor penaltı atışı kazandı. Topun başına gelen Sezer Öztürk topu ağlara göndererek skoru 1-1'e taşıdı.

 

Bu golden 3 dakika sonra ise Ozan İpek ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı. Bu pozisyona itirazlarda bulunan Ertuğrul Sağlam hakem tarafından saha dışına gönderildi. Tribünlere çıkmayı kabül etmeyen Sağlan soyunma odasının yolunu tuttu.

 

Son dakikaları büyük bir heyecan içerisinde geçen maçta başka gol olmayınca müsaba karşılıklı atılan gollerl 1-1 sona erdi.

 

Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 45'e, Eskişehirspor da 29'a çıkarttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor