TİFLİS ekibi Trabzon'da

Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın 13.’sünü organize edecek olan Gürcistan’ın başkenti Tiflis’den bir heyet Trabzon’da incelemelerde bulunup, EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü Nihat Doker’den bilgiler aldılar.Gürcistan Olimpiyat Komitesi (NOC) Başkanı

TİFLİS ekibi Trabzon'da

Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın 13.’sünü organize edecek olan Gürcistan’ın başkenti Tiflis’den bir heyet Trabzon’da incelemelerde bulunup, EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü Nihat Doker’den bilgiler aldılar.

Gürcistan Olimpiyat Komitesi (NOC) Başkanı Gia Natsvlishvili başkanlığındaki heyette Gürcistan Parlamentosu’ndan Archil Gegenava ile 2 ayrı televizyon ekibi de yer aldı.

Heyet üyeleri Trabzon’da 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın yapılacağı spor tesislerinde incelemelerde bulunduktan sonra EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü Nihat Doker’i ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

NOC Başkanı Natsvlishvili, özellikle idari yapılanma konusunda Trabzon’un deneyiminden yararlanmak istediklerini belirterek, “Komşu iki ülkenin kısa arayla oyunları organize etmesi özellikle bizim için büyük avantaj.

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasındaki oyunlara geniş bir ekiple katılarak deneyimimizi arttıracağız. Oyunlara kadar ve oyunlardan sonra Trabzon’a sık sık geleceğiz” dedi.

EYOF 2011 Trabzon Genel koordinatörü Nihat Doker ise 2 yılda bir düzenlenen organizasyonun 12.’sinin 2013’de Hollanda’nın Ultrecht kentinde yapılacağını hatırlatarak, “2015’deki gerçekleştirecek Gürcistan için Trabzon büyük bir avantajdır. Trabzon’dan 2 saat mesafedeki Gürcistan’dan bizde Temmuz’da oyunları izlemek üzere yoğun turist akını bekliyoruz. Bunun için bu ülkenin Tiflis, Batum ve Kutaysi kentlerinde önümüzdeki günlerde tanıtım programları düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Bu arada Tiflis ve Batum televizyon ekipleri Nihat Doker ile röportajlar yaptılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler