Thomas Doll antrenmanda

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Gençlerbirliği'nde, görevde kalıp, kalmayacağı henüz netlik kazanmayan teknik direktör Thomas Doll bugünkü antrenmanda takımın başında sahaya çıktı.Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, yaklaşık 1 saat süren idman

Thomas Doll antrenmanda

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Gençlerbirliği'nde, görevde kalıp, kalmayacağı henüz netlik kazanmayan teknik direktör Thomas Doll bugünkü antrenmanda takımın başında sahaya çıktı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, yaklaşık 1 saat süren idman yardımcı antrenör Serdar Dayat yönetiminde yapıldı. Alman teknik adam çalışmaya hiçbir katkıda bulunmazken, antrenmanı yardımcısı Ralf Zumdick ile birlikte kenardan izlemeyi tercih etti.

Antrenmanda futbolcuların oldukça gergin oldukları gözlenirken, yardımcı antrenör Dayat, futbolcularla bire bir ilgilendi ve Trabzonspor ile yapılacak maça motive etmeye çalıştı. Futbolculardan Mehmet Akgün, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Bu arada, Orhan'ın tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevkedildiği ve büyük ihtimalle Trabzonspor karşısında forma giyemeyeceği bildirildi. Ayrıca Medical Park Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Alparslan Erdem de Trabzon deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.

-DOLL İDMANI ERKEN BİTİRDİ-

Trabzonspor maçı hazırlıkları için ilk kez takımla birlikte idmana çıkan ve takımla ilgilenmeyen Thomas Doll antrenmanı 1 saatte bitirdi.

Alman teknik adam çalışmayı bir anda bitirerek, sahayı terk ederken, futbolcular ne olduğunu anlamadı. Bazı futbolcular Serdar Dayat'tan çalışmaya devam etmek istedikleri yönünde istekte bulununca, genç teknik adam futbolculara uzaktan şut çalışması yaptırdı.

Öte yandan, kulüp yönetimi, yarın Ankara'ya gelmesi beklenen Doll'un menajeri Wolfgang Vöge ile bir görüşme yapacak. Görüşme sonrasında Alman teknik adamın görevine devam edip, etmeyeceği netleşecek.

Gençlerbirliği, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı tek idmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler