Thierry Henry Müslüman oldu!

İşte El Cezire spor kanalına röportaj veren Henry'nin açıklamaları: "İslamla tanışmamda takım arkadaşlarım Anelka, Abidal ve Ribery'nin etkisi oldu. Onlarla konuştukça kendimi islama yakın hissettim ve kalbimle islama inandım. İslamiyet benim için her şey

Thierry Henry Müslüman oldu!

İşte El Cezire spor kanalına röportaj veren Henry'nin açıklamaları: "İslamla tanışmamda takım arkadaşlarım Anelka, Abidal ve Ribery'nin etkisi oldu. Onlarla konuştukça kendimi islama yakın hissettim ve kalbimle islama inandım. İslamiyet benim için her şeyden önce gelmeye başladı".

 

Sonra çevresinde müslüman olmak isteyenlere çağrıda bulundu; "diğer dinlere mensup olan insanlara sesleniyorum. İslamı merak ediyorlarsa etraflarına baksınlar, dünyayı gözlemlesinler o zaman islamı anlayacaklardır."

 

"HER ŞEYİ KURAN'DA BULDUM"

Yıldız futbolcu dünyaya dair merak ettiği her şeyin Kuran-ı Kerim'de bulunduğunu söyledi; "Dünya ile ilgili her şey islamda bir açıklık kazanır. İnsan bir şeyi merak ettiğinde onun Allah tarafından yaratıldığını bilir. Onunla ilgili açıklamalar da zaten Kuranı Kerim'de yapılmıştır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler