TFF'den Trabzonspor'a ziyaret

Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan bugün (salı) Trabzonspor kulübünü ziyaret etti.Asbaşkan Hasan Yener ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Baykan, Trabzon’un Türk futbo

TFF'den Trabzonspor'a ziyaret

Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan bugün (salı) Trabzonspor kulübünü ziyaret etti.

Asbaşkan Hasan Yener ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Baykan, Trabzon’un Türk futbolu ve sporu için çok önemli olduğunu vurguladı. Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun 4 kurucu şehrinden birinin Trabzon olduğunu hatırlatan Baykan, amatör spora katkılarından dolayı Trabzonspor kulübüne teşekkür borçlu olduklarını söyledi.

Asbaşkan Hasan Yener ise ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Baykan’a plaket, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. İhsan Alioğlu ve Mehmet Tunç da forma ve kaşkol hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor